Vlugge hulp bij een Vaillant ketel storing in Rotterdam

Al bijna anderhalve eeuw zorgt Vaillant voor innovatie in verwarming en ventilatie. Het bedrijf blijft altijd streven naar nieuwe ontwikkelingen. Dat resulteert in uitstekende ketels, bijvoorbeeld in de ecoTEC serie. Met een Vaillant toestel doet u dan ook altijd een goede aanschaf. Toch kunnen ook bij dit kwaliteitsmerk problemen optreden, net als bij elk apparaat dat intensief wordt gebruikt. Wanneer uw Vaillant ketel storing heeft, zoekt u een snelle oplossing. In Rotterdam en omstreken schakelt u hiervoor ABE Installatietechniek in.

Reset of ontlucht uw toestel

Uw Vaillant ketel slaat niet aan? Uw toestel maakt fluitende of tikkende geluiden? U zit in een koude woonkamer? Een Vaillant storing kan zich op verschillende manieren uiten. Vaak zijn de problemen gelukkig eenvoudig te verhelpen. Het resetten van het toestel kan al genoeg zijn. Ook water bijvullen of het apparaat ontluchten kan de hinder wegnemen. Lukt het u niet om de Vaillant ketel storing zelf op te lossen? Wij staan dan altijd voor u klaar.

Neem contact op

Voor de snelste oplossing van een Vaillant storing neemt u telefonisch contact met ons op. Hiervoor kunt u bellen naar het nummer 010 - 600 11 55. We komen vervolgens zo vlug mogelijk naar u toe om de ketel te inspecteren, en ervoor te zorgen dat het apparaat weer als vanouds werkt. In de regio Rotterdam zijn we u met plezier van dienst.