Radiator plaatsen in Rotterdam

Als er in uw woning of bedrijfspand nog geen verwarmingssysteem zit en u centrale verwarming wilt laten installeren, zullen er in uw vertrekken radiatoren zullen worden geplaatst. Hoeveel, wat voor soort en op welke plekken, hangt af van uw specifieke situatie en uw eigen behoeften. Wilt u hier meer informatie over, of wilt u meteen een specialist inschakelen voor installatie van de verwarming? In de regio Rotterdam kunt u hiervoor bij ABE Installatietechniek terecht. Als verwarmingsmonteur zijn we u met plezier van dienst.

Expert in installatie van verwarming

Wilt u een radiator aansluiten? Dan is er veel mogelijk: van standaard tot design, voor op de vloer, muur of aan het plafond. Wilt u weten welke radiatoren in uw situatie geschikt zijn? Onze monteurs adviseren u hier graag over. Ook voor de installatie van radiatoren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen niet alleen voor de plaatsing, maar stellen uw verwarmingssysteem bovendien optimaal af. Daardoor stookt u zo energiezuinig mogelijk.

Reparatie van uw radiator

Net als ieder toestel in uw woning kunnen er ook bij uw radiatoren problemen ontstaan. Hoort u dat de verwarming tikt of fluit? Dan moet de radiator waarschijnlijk worden ontlucht. Dit doet u door de kraan van de betreffende radiator dicht te draaien, een doekje bij het ontluchtingsventiel te houden en het ventiel open te zetten. Zodra er water uit komt draait u het ventiel weer dicht en de kraan weer open. Let op dat u bij ontluchten de thermostaat zo laag mogelijk zet, en werk in uw huis van beneden naar boven.

Een ernstiger probleem met uw radiatoren is lekkage. Is dit bij u het geval? Neem meteen contact met ons op. We bekijken dan of reparatie mogelijk is, of dat de radiator vervangen moet worden. Uw verwarming wordt niet warm? Schakel ook dan onze hulp in. We staan voor al uw klussen op het gebied van radiatoren voor u klaar in Rotterdam en omstreken!