Last van een Nefit ketel storing in Rotterdam?

Nefit is het ketelmerk dat in 1980 de allereerste HR ketel ter wereld lanceerde. Al meer dan honderd jaar streeft het bedrijf naar kwaliteit, een hoog niveau van dienstverlening en absolute zekerheid. Maar hoe goed een CV ketel ook is, er kan toch altijd een storing aan het toestel optreden. Kampt u in de regio Rotterdam met een Nefit storing? Probeer het toestel dan eerst te resetten. Ook kunt u controleren of er nog genoeg water in het apparaat zit, en of het misschien ontlucht moet worden. Is er niets wat u zelf kunt doen? Haal er dan een specialist bij. In Rotterdam en omstreken doet u hiervoor een beroep op ABE Installatietechniek.

Schakel ons in

Als u de Nefit ketel storing niet zelf kunt verhelpen, is het tijd om er een professional in te schakelen. Hiervoor kunt u áltijd bij ons terecht! Voor spoedsituaties kunt u ons namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereiken. Zo kunt u altijd rekenen op onze snelle en zorgvuldige service.

Telefonisch kunt u ons het vlugst bereiken, via het nummer 010 - 600 11 55. Heeft u een CV klus die minder haast heeft? Dan kunt u ook een afspraak maken via ons online contactformulier. In de regio Rotterdam kunt u altijd op ons rekenen!