CV installatie Rotterdam

Er zijn ontzettend veel verschillende merken, soorten en maten CV ketels. Als u een nieuwe ketel wilt aanschaffen, is het verstandig om u eerst te oriënteren. Natuurlijk kunt u ook de hulp inroepen van een CV installateur. In de regio Rotterdam kiest u voor ABE Installatietechniek, want wij kunnen u perfect adviseren over een passende ketel bij uw situatie. Tegenwoordig bestaan er namelijk toestellen die het bedrag op uw energierekening flink naar beneden brengen, zoals een HR ketel.

Nieuwe CV ketel installeren

Wilt u een nieuwe CV aanleggen, maar is de keuze zo groot dat u het moeilijk vindt om een keuze te maken? Laat ons dan met u meedenken. We komen bij u langs om uw wensen te bespreken. We houden daarnaast ook rekening met uw woon- en gezinssituatie. U kunt bij ons terecht voor CV installatie van alle kwaliteitsmerken ketels, zoals Intergas, Vaillant, Remeha en Nefit. We hebben altijd een passend toestel voor u paraat!

CV ketel plaatsen? Denk eens aan een HR ketel

U wilt centrale verwarming aanleggen. Heeft u daarbij wel eens gedacht aan een HR ketel? Dit is één van de zuinigste ketels. Deze ketel is erg efficiënt en heeft daardoor veel minder gas nodig om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. De aanschaf van een HR ketel is duurder dan die van een ander toestel, maar die kosten heeft u zo weer terugverdiend. Door het hogere rendement bespaart u immers flink op uw stookkosten! Wilt u een HR ketel aanschaffen in Rotterdam of omgeving? Schakel ons dan in. Voor snelle en zorgvuldige CV installatie kunt u altijd op ons rekenen.