Heeft uw Daalderop ketel storing?

Koud water, een lawaaierige ketel of een dun waterstraaltje uit de kraan: een CV storing kan zich op verschillende manieren laten zien. Het zorgt in ieder geval voor veel overlast, die met name in de winter liever gisteren dan vandaag moet worden verholpen. Zoekt u een vakman die u hierbij van dienst kan zijn? Bij een Daalderop storing kunt u in Rotterdam en omgeving een beroep doen op de specialisten van ABE Installatietechniek. We zorgen altijd voor snelle en zorgvuldige service.

Daalderop storing? Reset het toestel

Itho Daalderop biedt twee soorten CV ketels aan: de Base Cube de Comfort Classic. Bij beide typen toestellen streeft het merk naar eenvoud en gebruikersgemak. Ondanks de hoge kwaliteit kunt u toch te maken krijgen met een Daalderop storing. De eerste stap is dan altijd om het toestel te resetten. Als dat tevergeefs is, kijkt u vervolgens naar de code op het display. In de gebruikshandleiding kunt u opzoeken wat de code betekent. Is het probleem zelf te verhelpen? Dan is onze hulp niet nodig. Blijkt de oorzaak van de hinder ingewikkelder te zijn? Schakel dan een van onze experts in.

24/7 hulp in Rotterdam

Voor spoedgevallen kunt u ons in de regio Rotterdam 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereiken. Aarzel dus niet wanneer u te maken heeft met een Daalderop ketel storing, maar bel meteen naar 010 - 600 11 55. We sturen vervolgens zo vlug mogelijk een monteur naar u toe. Uw ketel werkt dan snel weer naar behoren!