AWB ketel storing in Rotterdam?

Een CV storing kan zich voordoen bij ketels van elk merk, hoe goed de apparaten ook zijn. Dat geldt ook voor AWB. Al sinds de oprichting in 1934 in het Noord-Brabantse Beek en Donk staat het merk voor kwaliteit. Heeft u te maken met een AWB ketel storing en lukt het niet om het apparaat weer goed te laten werken? In Rotterdam en omgeving doet u dan een beroep op ABE Installatietechniek. Onze monteurs zorgen ervoor dat de problemen zo spoedig mogelijk verleden tijd zijn.

Ketel ontluchten of water bijvullen

AWB biedt een ruime keuze aan ketels, waardoor er voor elk type huishouden of bedrijf een passend exemplaar bestaat. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de serie van de ThermoMaster of de ThermoElegance. Ondanks de hoge kwaliteit kunnen er altijd problemen ontstaan. Treedt bij een AWB CV ketel storing op en heeft resetten geen effect? Kijk dan welke code er op het display staat. In de gebruikshandleiding, die u ook online kunt vinden, kunt u vervolgens kijken wat de code inhoudt. Soms is het probleem eenvoudig zelf op te lossen, bijvoorbeeld door het apparaat te ontluchten of water bij te vullen. Is de oorzaak van de overlast ingewikkelder? Dan helpen wij u graag.

Schakel ons in

Uw ketel maakt lawaai of u krijgt geen warm water meer? Als u dit probleem niet zelf kunt verhelpen, wilt u een expert inschakelen die dat wel meteen voor u kan doen. In de regio Rotterdam kunt u hiervoor 24/7 bellen naar 010 - 600 11 55. We sturen dan zo spoedig mogelijk een vakman naar u toe. We lossen de AWB ketel storing vervolgens meteen voor u op!