Bosch ketel storing in Rotterdam?

Een niet-werkende CV ketel is bijzonder vervelend. Uw verwarming blijft koud en u staat onder een frisse douche. Daarom moeten de problemen zo vlug mogelijk worden opgelost. Heeft u te maken met een Bosch ketel storing? In de regio Rotterdam kunt u dan 24/7 een beroep doen op onze vakmannen. ABE Installatietechniek heeft jarenlange ervaring in het vak en is u met plezier van dienst.

Elk probleem verholpen

Maakt uw ketel veel lawaai, of hoort u getik of gefluit? Er komt nog maar weinig water uit uw kraan? U heeft geen warm water of verwarming meer? Het zijn allemaal tekenen die wijzen op een Bosch ketel storing. Heeft u met een of meerdere symptomen te maken? Aarzel dan niet, maar schakel ons in. We staan voor u klaar!

24 uurs spoedservice bij een Bosch CV ketel storing

Bosch staat bekend om de technische geavanceerde apparaten die worden geproduceerd. Ondanks de hoge kwaliteit kan ook hierbij weleens een storing optreden. Heeft u hier last van, en lukt het u niet om de ketel zelf weer te laten werken? Maak dan gerust gebruik van onze 24 uurs spoedservice. Wanneer u ons belt op het nummer 010 - 600 11 55, kunt u ons hierop 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereiken. Zo kunt u gegarandeerd rekenen op snelle en zorgvuldige service!