CV lekkage Rotterdam

Wanneer uw CV ketel lekt, kan dat heel wat gevolgen hebben. Niet alleen werkt het toestel minder effectief, wat in hogere stookkosten resulteert. Uw woning en eigendommen kunnen beschadigd raken, en het huis wordt minder goed verwarmd. Kortom: alle reden om er vlug een CV monteur bij te halen. In Rotterdam en omgeving belt u hiervoor naar Verant.

Uw CV ketel lekt water?

Er kan zich een plasje water vormen bij uw ketel. Dan weet u zeker dat u met CV lekkage te maken heeft. Soms is het echter niet zo duidelijk. Als de waterstraal uit de kraan veel zwakker is, is dat wel een teken dat u met een lekkage kampt. Een lek kan zich overigens niet alleen in de ketel bevinden. Ook in een van de radiatoren of CV leidingen kan er een lek zitten. Het kan lastig zijn om de locatie hiervan op te sporen. Gelukkig hebben wij hier veel ervaring in, en zijn we u hierbij graag van dienst!

Snelle oplossing voor lekkage aan uw CV ketel

Het oplossen van een CV lekkage laat u het best over aan een professional. Zo weet u zeker dat het lek goed wordt gedicht en de overlast helemaal verleden tijd is. In de regio Rotterdam doet u hiervoor een beroep op onze specialisten. Bel ons op het nummer 085 - 106 17 81, dan komen we vervolgens zo vlug mogelijk bij u langs. De lekkende CV ketel repareren we vervolgens meteen!