Oplossen CV lekkage in Rotterdam

Blijft uw centrale verwarming niet op de juiste druk? Zijn er plekken vochtig onder de cv ketel of bij een radiator, waar u dit niet verwacht? Een cv lekkage kan de reden zijn van deze problemen.

Een lek in de cv kan het systeem beschadigen en kan u op kosten jagen door overmatig bijstoken. Afnemend rendement door een lekkage heeft vaak een hoge gasrekening tot gevolg. Wees er daarom op tijd bij als u het vermoeden heeft dat u te maken heeft met een cv lekkage.

Een betrouwbare en getrainde cv monteur kan uw systeem inspecteren en gebreken constateren. In Rotterdam en omgeving kunt u bouwen op het vakmanschap van de professionals van ABE Installatietechniek. Na het vinden van de extacte plek van de cv lekkage kunnen we deze repareren voor u.

Snelle hulp bij lekkage CV ketel

Een lekkende cv ketel is een probleem dat snel opgelost moet worden. Het is niet altijd even makkelijk om te ontdekken waar het probleem zich exact voordoet en waarom. Een mogelijke oorzaak kan in de leidingen, radiatoren of het expansievat liggen. Maar ook roest is vaak een boosdoener.

Wanneer u direct grote problemen ondervindt van een cv lekkage, staat onze spoedservice tot uw dienst. Op nummer 010 - 600 11 55 kunt u ons dag en nacht bereiken. Onze professionele vakmensen staan in Rotterdam en omgeving voor u klaar om u te helpen met uw cv lekkage!