Vloerverwarming Rotterdam

Vloerverwarming is voor veel mensen een woonwens. U heeft geen last meer van radiatoren die de indeling van uw woning beperken en heeft geen problemen met koude plekken in huis. De warmte wordt immers optimaal door uw vertrekken verspreid. Vloerverwarming is daarom ook ideaal voor hoge ruimtes. Een ander voordeel is dat vloerverwarming energiezuiniger is dan verwarming door middel van radiatoren. U bespaart dus op uw energierekening.

Expert in installatie

Vloerverwarming plaatsen is een hele klus. Logisch dus, dat veel mensen hier een vakman voor inschakelen. In de regio Rotterdam bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres! CV Ketel Service is namelijk al jarenlang uw allround verwarmingsspecialist in de regio Rotterdam. U maakt bij ons snel en gemakkelijk een afspraak voor het leggen van vloerverwarming. Onze monteurs komen naar u toe, lopen samen uw woning door en vertellen u wat wij voor u kunnen doen. Vloerverwarming kan onder veel verschillende soorten vloeren gelegd worden, zoals natuursteen, parket en laminaat. Wij kunnen u dan ook vrijwel altijd helpen.

Ook voor onderhoud en reparatie

Moet de pomp van uw vloerverwarming vervangen worden? Wilt u de vloerverwarming doorspoelen of ontluchten? Wordt de verwarming niet warm, of kampt u met lekkage? Voor al uw klussen op het gebied van onderhoud en reparatie kunt u tevens terecht bij uw vloerverwarming specialist. Bel ons op het nummer 085 - 106 17 81, dan maken we een afspraak om u van dienst te zijn. In Rotterdam en omstreken staan we voor u klaar!