ATAG ketel storing in Rotterdam?

Sinds ATAG in 1948 in Ulft werd opgericht, zorgt het bedrijf ervoor dat zijn klanten er warm bijzitten. Er wordt voortdurend gestreefd naar de beste kwaliteit en nieuwe innovatie. Ondanks de hoogwaardige ketels kan er helaas toch altijd een ATAG storing optreden. De toestellen worden immers intensief gebruikt. Maakt uw ketel opeens veel lawaai? Werkt de verwarming niet, of heeft u geen verwarming? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een ATAG ketel storing. Zoekt u een expert die de problemen kan oplossen? In Rotterdam en omstreken kunt u hiervoor CV Ketel Service inschakelen.

ATAG storing zelf verhelpen

Vaak is een storing relatief eenvoudig te verhelpen. Door het resetten van de ketel zal het toestel weer gaan werken als normaal. Is dat niet het geval? Bekijk dan welke code er wordt weergegeven op het display. In de gebruikshandleiding kunt u opzoeken wat deze code betekent. Soms kunt u het aangegeven probleem zelf oplossen, bijvoorbeeld door het water bij te vullen. Is dat niet het geval? Haal er dan een van onze specialisten bij.

Neem contact op

Wanneer u te maken heeft met een ATAG ketel storing, wilt u dat dit zo vlug mogelijk wordt opgelost. Voor dergelijke dringende gevallen bieden wij daarom een 24 uurs service. U kunt dag en nacht contact met ons opnemen. Voor een snelle reactie kunt u het best naar ons bellen: 085 - 106 17 81. We komen vervolgens naar u toe om de overlast weg te nemen. We staan in de regio Rotterdam voor u paraat!